Om os
På Cecil AM er den musikalske profil i centrum med live-musik, Københavns stærkeste, mest nysgerrige DJs og kuraterede aftener. Vi har bl.a.  stået bag særlige aftener i samarbejde med Heartbeats, Golden Days, CPH:DOX, Love Hangover, Born Into the 90’s, madcyril, Amarsi, MMHRADIO m.fl.

Hotel Cecils to etager bliver begge taget i brug på Cecil AM. Der er mulighed for både at hænge ud i kælderens lange bar, danse på gulvet foran scenen – men også for at trække sig tilbage i de stemningsfulde omgivelser i stueplan.

Uanset om du er oppe eller nede, kan du nyde barens ekstraordinære fokus på dansk lokalproduceret alkohol, som har inspireret til et særligt udvalg af drinks og specialøl.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen på Cecil AM!

INFO

Vi har obligatorisk garderobe.

Alle løstliggende jakker, tasker og andre genstande samles sammen. Dette gøres grundet brandmyndighedens retningslinjer.
Garderobe koster 25 kr.
På Cecil A.M. lukkes selskaber på over 20 personer ikke ind. Vi forbeholder os retten for at afvise større grupper i døren.

Efter KL 03.00 lukker vi ikke flere gæster ind på Cecil A.M

Vi tager ikke imod bordreservationer eller laver forudbestillinger. Der kan heller ej bookes bord for selskaber af denne størrelse.

Du henvises til vores søsterklub Kolme med forspørgelser af denne art.

Alderskrav: +23